Carlet també suspén les seues Festes Majors

0
281

Reunides les representants de les Festeres 2020, el regidor de Festes, Josep Mur Díaz-Hellín,  i l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega Requena, amb l’objectiu de plantejar la celebració de les Festes Majors de Carlet el pròxim mes de setembre, han acordat:

 

  1. Per part de l’Ajuntament de Carlet, de comú acord amb les Festeres 2020, es proposa la suspensió de les Festes Majors 2020, tenint en compte la situació d’emergència que vivim, els dubtes sobre el moment en què la vida puga retornar a la normalitat, la responsabilitat que tots tenim de complir les mesures establides perquè esta situació es resolga al més prompte possible, el compromís amb Carlet i la impossibilitat d’organitzar les Festes amb temps i forma tenint en compte la suspensió actual de tots els processos de contractació d’este tipus d’esdeveniments a causa de la situació d’estat d’alarma.
  2. Festeres i Ajuntament expressen la seua tristesa per haver de prendre esta decisió difícil però compromesa amb la seguretat de tots els carletins i carletines. Les Festes de Carlet, tal com les celebrem, són incompatibles amb les mesures de distanciament social imposades per a evitar la propagació del coronavirus.
  3. L’Ajuntament de Carlet signarà el conveni igualment amb les Festeres 2020 perquè continuen organitzant activitats i actes adaptats a la nova normalitat, per tal de fomentar la participació dels carletins i carletines i mantindre l’esperit festiu en la mesura que ho permeten les normes sanitàries. El pressupost que se’ls assignarà reduirà el seu import per tal de dedicar gran part dels recursos previstos per a Festes a fer front a ajudes i programes per a resoldre la crisi creada pel COVID-19.
  4. Les Festeres 2020, atesa la situació actual, es comprometen amb l’Ajuntament de Carlet a ser les festeres per a 2021 i que l’esforç, l’empenta i la dedicació que han tingut fins a l’estat d’alarma siga el mateix per a les festes del pròxim any.

Tant Ajuntament com Festeres 2020 esperen la comprensió dels carletins i carletines amb esta difícil decisió que es pren des de la responsabilitat amb la salut i el benestar de la població i sumant esforços per a superar la crisi sanitària i recuperar unes festes com sols se saben fer a Carlet.