Alzira obri este dimecres la Ciutat Esportiva

0
259
La pràctica esportiva haurà de ser individual

Demà dimecres s’obriran la pista d’Atletisme i el Circuit de Cross de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar per a la pràctica de l’esport individual

• Cal seguir les mesures de seguretat en tot el recinte que enregistrarà control d’aforament

Seguim en l’estat d’alarma, però en la fase 1 de desescalada, la qual cosa ens permet poder obrir les portes del poliesportiu a l’aire lliure de Tulell. L’esforç col·lectiu que hem realitzat ens està permetent anar guanyant-li terreny a la Covid-19.

Des del passat 2 de maig podem, atenint-nos a una sèrie de franges horàries, eixir a practicar esport de manera individual. Donem un pas més i des de demà dimecres 20 de maig podrem utilitzar, seguint unes mesures de seguretat i coordinació, la pista d’Atletisme i el Circuit de Cross de les instal·lacions esportives a l’aire lliure de la zona Tulell, amb un aforament de 110 persones en total en franges d’hora i mitja. Així els ho han traslladat l’alcalde, Diego Gómez, i el regidor d’Esports, Fernando Pascual, per vídeo conferència als representants dels diversos clubs i escoles esportives de la ciutat d’Alzira.

Cal recordar que des de fa dies, i per a que el recinte estiga en òptimes condicions d’ús, l’equip de professionals de manteniment de les zones esportives d’Alzira han realitzat les tasques de condicionament del recinte.

L’edil del PSOE Fernando Pascual, regidor d’Esports, es coneixedor de les ganes que mostren els usuaris en utilitzar el poliesportiu a l’aire lliure, però demana la col·laboració de totes i tots per a seguir cada una de les mesures necessàries per a evitar el contagi de la Covid-19. Per això insta a ser cautelosos i acatar les normes, ara que amb ell canvi de fase, de la 0 a la 1, la Conselleria de Sanitat autoritzarà l’obertura d’este tipus d’instal·lacions sense públic, només per a la pràctica de l’esport, i sense contacte físic.

L’horari d’obertura serà el següent: de dilluns a divendres, de 8 a 14 i de 17’30 a 22 hores; dissabte, de 8 a 14 i de 17’30 a 22 hores; i diumenges, de 8 a 14 hores.

«Les instal·lacions esportives porten tancades dos mesos. Amb l’obertura del poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martínez Aspar donem un pas cap a la nova i desitjada nova normalitat», segons ha manifestat el regidor.