Un home ferit i detingut al bolcar el seu vehicle que anava a gran velocitat per Alzira

0
588
El conductor del vehicle escoltat per agents de la Policia Local només ser excarcerat
El cotxe bolcat al carrer Balmes d’Alzira

La Fase 1, a la que entrat hui del Departament de la Ribera, no ha sabut digerir-la un home de mitjana edat que al voltant de les 13:30 h de hui ha bolcat el seu cotxe després de colpejar a dos vehicles, quan entrava a gran velocitat  al carrer Balmes procedent del carrer Dr Ferran d’Alzira, segons testics presencials. Estos mateixos testics han assegurat que la Policia havia trobat en el maleter una gran escopeta dins d’una funda verda, encara que un familiar del conductor ha assegurat a Riberaexpress que «es tracta d’un rifle de balins».

El conductor ha quedat atrapat dins del vehicle on ha pogut ser excarcerat, mitja hora després de l’accident, per bombers i agents de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Alzira, tot i la seua resistència. Els agents l’han enamanillat i gitat a la llitera del SAMU que l’ha traslladat a l’Hospital de la Ribera, en presentar un considerable tall en el cap.

Al lloc dels fets hi havien nombrosos veïns que comentaven com el vehicle «havia agafat la corva del carrer derrapant, colpejant primer el turisme aparcat a la dreta i posteriorment a l’esquerra abans de bolcar».