La Ribera suma 59 nous contagis durant la setmana però sols resten 12 hospitalitzats

0
367
EP /EPV

El Departament de Salut de la Ribera ha contabilitzat un total de 59 nous positius durant la setmana que culmina hui, amb els quatre contagiats qu es registraren ahir. Així el total d’infectats des de l’inici de la pandèmia s’eleva a 557 amb una taxa de 214,4 per cada 100.000 habitants. El pitjor dia d’esta tercera setmana de maig va ser el divendres quan s’afegiren 51 noves persones afectades pel coronavirus.

En canvi sols cal sumar una nova defunció al llarg dels últims sete dies, el que totalitza 32 i una taxa de 12,3 per cada 100.000 ha.

El notable increment de contagis guarda una relació directa amb el major nombre de PCR que s’aplica en el centres d’Atenció Primària de la comarca, des de el passat dilluns, a tots els pacients que presenten síntomes lleus com tos seca i calentura de 37,5º.

A més sols resten 12 persones hospitalitzades per la Covid-19 de les que 2 es troben en la UCI des de fa varies setmanes.