Espanya registra un total de 87 defuncions i baixa per primera vegada del centenar

0
214

El president del Govern ha revelat aquest matí que el número de morts per coronavirus a Espanya ha descendit fins a 87 persones en les últimes 24 hores. D’aquesta manera, per primera vegada aquesta xifra cau per davall del centenar en els últims dos mesos.

Així l’anunciat el màxim responsable del Govern d’Espanya als responsables autonòmics, durant la reunió setmanal que mantenen de manera telemàtica per a seguir de prop l’evolució de la pandèmia.

Durant la trobada, Sánchez també ha donat a conéixer altres dades rellevants com el número de diagnosticats per PCR, que s’ha incrementat en 421 persones més fins a aconseguir els 231.350 casos, mentre que hi ha 327 nous hospitalitzats i 28 ingressos nous en l’UCI.

Així mateix, el president del Govern ha aprofitat la reunió telemàtica per a informar de la nova pròrroga de l’Estat d’Alarma que presentarà al Congrés en els pròxims dies, tal com ja va avançar ahir en roda de premsa. En aquesta ocasió, aquesta pròrroga s’estendria durant un mes més, per la qual cosa es ficaria a l’estiu.