Ès l’hora de la bici / Opinió: La Ribera en Bici

0
116
És l’hora de la bici, perquè la bici cuida la nostra salut (manté la distància de seguretat contra els contagis, evita la contaminació que mata més que el coronavirus, permet fer exercici físic, relaxa, etc.), millora la qualitat de l’aire, torna la ciutat a les persones i frena l’emergència climàtica. Però sols la generalitzarem amb carrers i carrils propis o limitant la velocitat dels autos a 20 km/h.
Si aconseguim vies segures, milions de persones agafaran les bicis. I ho aconseguirem si ara eixim molta gent en bici i omplim els carrers. Però ha de ser ara, perquè les multinacionals de l’automoció estan pressionant fortament en contra i demanen un altre rescat, com aquell dels bancs, amb diners públics que fan falta per a altres coses realment necessàries, com per exemple la Sanitat i els Serveis Públics…
La Ribera en bici