El comerç minorista de la comarca obrirà este dilluns sense cita prèvia

0
141

Informació de la Fase 1 

Continuen en vigor les anteriors normes de conducta, franges horàries per a passejar i fer esport i les distàncies. Les mascaretes són recomanables quan eixim i obligatòries al transport públic.

Mobilitat; es podrà circular per la província de València. Es permet l’ús de vehicles amb dos persones per cada fila de seients amb mascareta. En el cas que residisquen en el mateix habitatge no és necessari l’ús de mascareta.

Terrasses de bars i restaurants; reobrin al 50% de la seua capacitat, permetent-se les reunions de fins a un màxim de 10 persones a qualsevol hora del dia. Pagament preferent amb targeta.

Comerç minorista i locals de serveis (menys de 400 m2), pot obrir sense necessitat de cita prèvia amb aforament del 30% dels seus locals.

Biblioteca; cal demanar cita prèvia al 96 201 29 81 només per a préstec i devolucions. També està oberta La Clau demanant cita prèvia a citaprevia.alzira.es, així com l’Arxiu i el MUMA fins a 1/3 de la capacitat. És obligatori l’ús de guants i mascareta.

Familiars i amics; estan permeses les reunions fins a 10 persones, si no hi ha persones contagiades o amb símptomes i respectant la distància de seguretat. Està permés desplaçar-se a la segona residència.

Culte es torna a fer missa fins a 1/3 de la capacitat. Es permeten els velatoris al tanatori i soterraments fins a un màxim de 15 persones.

PER QÜESTIONS DE PROTECCIÓ I HIGIENE CONTINUEN TANCATS: Cementeri, Poliesportiu de Tulell, Parc de l’Alquenència i Mercat ambulant excepte alimentació.