L’increment de proves PCR propicia 51 nous casos en 24 hores a la Ribera

0
290
EFE/EPA/ALESSANDRO DI MARCO

El Departament de Salut de la Ribera ha sumat 51 nous casos en les últimes 24 hores que eleven a 551 el total de positius des de  l’inici de la pandèmia, amb una taxa de 212,1 per cada 100.000 ha. Este increment d’infectats de coronavirus coincidix amb la realització de proves PCR als pacients amb síntomes lleus als centres de salut, a partir del passat dilluns, mentre anteriorment sols es practicaven els test als que patien una sintomatologia important.

Dal recordar que la pasada setmana es va produir un repunt a la nostra comarca amb 47 nous casos en set dies, argument que provocarà que els riberencs no puguen fer reunions de fins 10 persones, cas de passar a la fase 1 a partir del dilluns.

Els 51 casos de la Ribera suposen quasi el 47% de tots els positius que es registraen ahir a la Comunitat Valenciana que foren 238.

El que no ha variat és el nombre de defuncions que continuen sent 32 amb una taxa de 12,3 per cada 100.000 ha.