Diego Gómez:»Era necessari passar a la Fase 1 per a la reactivació econòmica d’Alzira»

0
439
El carrer Pérez Galdós una de les més importants zones comercials d'Alzira

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha mostrat la seua «satisfacció» per haver passat a la Fase 1 de la descalada el Departament de Salut de la Ribera, al temps que ha demanat a la població «prudència i responsabilitat«.

Gómez ha advertit que «llançar a perdre tot l’esforç que hem fet durant els dos mesos de confinament seria un fracàs que no ens podem permetre».

Per a la màxima autoritat de la capital riberenca, «era necessari» pujar a la següent fase, «per enllestir la reactivació econòmica d’Alzira i la comarca». Al temps que era important també, perquè «no quedara marcat com un departament que no complix la normativa del ministeri de Sanitat». I en este aspecte ha afegit, «prou tinguerem amb la polèmica del model Alzira» que l’expresident de la Generaltiat Eduardo Zaplana va promocionar per privatitzar la gestió sanitària d’esta àrea de salut.

Ens juguem la salut i la vida

L’alcalde d’Alzira no ha oblidat la vessant reivindicativa i en declaracions a Riberaexpress, ha reclamat «informació i transparència» per conèixer els criteris «amb l’objectiu de poder donar les instruccions pertinents per a la seguretat dels ciutadans».

La última i no menys important crida que fa Diego Gómez a la població és que «no es llancem al carrer a omplir les terrasses, a partir del dilluns, hem de tindre tota la precaució perquè estem jugant-nos la salut i la vida».