Un emprenedor d’Alzira idea una carta on line per a bars i restaurants

0
506
Agustin Serra

L’emprenedor alzireny, Agustin Serra, ha ideat una carta on line destinada a que els clients de l’hostaleria puguen accedir als menús d’un restaurant o cafeteria des del seu propi mòbil «d’una manera senzilla i assequible».

El client, una vegada en el restaurant, no podrà disposar d’una carta a l’ús en paper o plastificada per evitar contagis, però en canvi podrà escanejar el còdig QR pegat a la taula que li permetrà accedir al facebook del bar i llegir l’oferta gastronòmica, de cafés i begudes en el seu telèfon.

Serra considera que esta carta on line «és molt pràctica perquè el barman o restaurador podrà canviar el contingut sempre que ho considere». A més de tindre un preu molt competitiu «de tan sols 65 euros».

El gerent de la firma Cla Imagen Comunicación reconeix que este sistema «al sector que més li beneficiarà és al de l’hostaleria», però que «també pot ser útil per a altres negocis».

Pel moment ja han contractat la seua innovadora carta un total de sis retaurants alzirenys, que podran estar en condicions d’utilitzar-la «en un màxim de set dies».

Cal tindre en compte que el Departament de Salut de la Ribera no ha passat a la fase 1 i per tant les terrasses de bars i cafeteries no podran acollir clients, al menys durant la pròxima setmana.

Nota 

Si t’interessa contacta amb Agustin Serra per whatssapp en el telèf 685829490 enviant el teu nom, el del teu local i localitat on es troba, juntament amb la quantitat d’adhesius que necessites i qualsevol altra consulta que vulgues consultar.