El cadàver trobat a Gandia no correspon al jove Andreu Carreres segons l’autòpsia

0
430
Muntanya on ha sigut trobat el cadàver que no correspon a Andreu Carreres

El cadàver trobat anit per un veí a la muntanya de l’ermita Santa Ana de Gandia no correspon al jove, Andreu Carreres Peiró, desaparegut el passat 13 d’abril a la zona de Marxuquera al terme de la capital de la Safor, segon revetla l’autòpsia realitzada per l’Institut de Medicina Legal de València. Sembla que el cos sense vida trobat a les 21 hores d’anit en una zona boscosa de Santa Ana correspon a un estranger que va desaparèixer fa uns mesos a la Safor.

D’esta forma queda aclarit el dubte sobre la possibilitat que el cos sense vida fora el del jove enginyer agrònom que compta amb familiars a Alzira.

I pertant continua la investigació sobre este estrany cas arran la desaparició d’Andreu a la vall de la Marxuquera on l’enginyer agrònom va ser vist, per última vegada, quan es dirigia a una parcel.la agrícola de la seua propietat i on la Guàrdia Civil va trobar la seua cartera i el mòbil.

El dispositiu es va suspendre en aquest paratge el passat 18 d’abril i la investigació es va centrar en l’esbrinament d’una altra mena de dades.