Troben el cos sense vida d’un jove a Gandia que vestix com el desaparegut Andreu Carreres

0
658

Un veí que es trobava passejant pel barri Santa Ana de Gandia ha alertat esta nit a la Policia Nacional de la troballa del cos sense vida d’un jove en una colina bocosa de la muntanya de Santa Anna de Gandia. Sembla que es tracta del jove enginyer Andreu Carreres Peiró que va desaparèixer el passat 13 d’abril en la Marxuquera, segons recull tant ràdio Gandia com Onda Naranja Cope.

La vestimenta coincidix amb la del jove de 28 anys, a falta que ho confirme l’autòpsia que realitzarà l’Institut de Medicina Legal, una vegada realitzat l’alçament del cadàver a càrrec del Jutjat de Guàrdia de la capital de la Safor.

Cal recordar que Andreu, tot i residir a Gandia, té bona part de la seua família a Alzira.

La cerca d’Andreu va estar activa durant cinc dies i va comptar amb la participació de tots els cossos de seguretat, a més de Bombers, drons i helicòpters a l’entorn de Molló de la Creu, a la zona de la Marxuquera on el jove va ser vist quan es dirigia a una parcel.la agrícola de la seua propietat i on es va trobar la seua cartera i el mòbil.

El dispositiu es va suspendre en aquest paratge el passat 18 d’abril i la investigació es va centrar en l’esbrinament d’una altra mena de dades.