Les 35 comissions d’Alzira decidixen donar pas a les falles 2021

0
885
Alzira crema simbòlicament les falles 2020 per donar pas a l'exercici 2021

Amb la situació provocada per la COVID 19, en primer lloc, lamentem les morts a conseqüència d’aquesta pandèmia i volem encoratjar a totes aquelles persones que estant patint la malaltia, ja que prompte la superaran.
Reunits Junta Local Fallera d´Alzira, els presidents/a i representants de les trenta-cinc comissions i amb l´assistència de l´Excel·lentíssim Ajuntament d´Alzira representat pel senyor alcalde En Diego Gómez i Garcia i el senyor regidor de Festes En Xavier Pérez i Juanes acorden de forma consensuada donar per finalitzat l´exercici faller 2020 i donar inici al proper exercici faller 2021.
La situació de la pandèmia per la COVID-19, està afectant a tots els sectors i entre ells, als que es dediquen a treballar en les nostres festes josefines, es conegut per tots que estem passant per una situació roïna, i el que preval en estos moments és la salut, aquest és el principal motiu pel qual hem arribat a aquesta difícil decisió.
Volem mostrar el nostre suport a la decisió municipal de destinar part de la dotació pressupostària de Junta Local Fallera a ajudar a aquelles persones més necessitades de la nostra ciutat.
No volem oblidar-nos dels nostres proveïdors; artistes fallers, floristes, perruqueries i perruquer,maquilladores i maquilladors,indumentaristes, pirotècnics…… que estan al costat del col.lectiu faller, els quals també són part d´aquesta festa i dir-los que anem a complir amb tots els compromisos que haviem adquirit amb vosaltres.
Per últim, volem donar ànims a tots els fallers i falleres de nostra ciutat, quan les autoritats pertinents ens ho permeten, tornarem a omplir els nostres carrers amb l’alegria i il·lusió que tant ens caracteritza.