SOR Ibérica d’Alzira fabrica junt a MAN el major camió frigorífic d’Espanya

0
580
El frigo d'este camió ha sigut construït en la factoria de SOR Ibérica d'Alzira

Es tracta d’un camió de 32 metres i 70 tones, cam capacitat per a 66 europalets, que suposa el doble del que transporta un tràiler en l’actualitat que ha ficat en marxa l’empresa Disfrimur de Múrcia.

El vehicle circularà en manera experimental per les carreteres espanyoles, dins d’un projecte en el qual participen la Universitat de Saragossa, el fabricant SOR Ibèrica d’Alzira, MAN Vehicles Industrials i la Direcció General de Trànsit.

El conjunt està compost per un cap tractor de 640 cavalls de potència i dos semiremolcs frigorífics, units per un Dolly, dispositiu que permet aquesta connexió per a desplaçar un major volum de càrrega.

Des de Disfrimur emmarquen aquesta iniciativa en la seua estratègia de renovació i millora de la flota. Destaquen, en aquest sentit, l’eficiència d’aquest vehicle, “dissenyat per a contribuir en el seu projecte de transportar major mercaderia amb menys recursos, treballant en la millora de capacitat de càrrega i reducció de consum i emissions, incorporant vehicles més eficients i menys contaminants per al medi ambient”.