Cap defunció a la Ribera i només 5 a la Comunitat Valenciana

0
305
L'Hospital de la Ribera

Les dades de la pandèmia del coronavirus son cada dia més esperançadores així segon els registres de les últimes 24 hores, el Departament de Salut de la Ribera contabilitza 8 dies consecutius sense cap defunció, mentre ala Comunitat Valenciana sols es proudir 5 morts ahir diumenge, segon la conselleria de Sanitat.

Pel que fa als contagis l’Hospital de la Ribera sols registrà 1 positiu ahir, amb un total de 452 i una taxa de 174 per cada 100.000 habitants.

A la Comunitat Valenciana els nous infectats foren 148 i sumen ja 12.834 afectats pel Covid-19. Hi h 8 hospitalitzats menys, queden ingressats tan sols 626, mentre les UCI,s han disminuït en 4 pacients, quedant només 114 malalts entre tots els Departaments de Salut valencians.