Alzira recupera part del pols perdut pel confinament

0
403
Els bons comporten descomptes del 40% en més de 300 comerços
La Peluqueria Mystic ja té clientes per a setmana i mitja

La ciutat d’Alzira ha recuperat una part del seu pols perdut durant el confinament davant l’obertura d’alguns negocis com llibreries, ferreteries i peluqueries, entre altres. Els carrers més comercials com Pérez Galdós oferien la major afluència de gent des de l’inici de l’estat d’alarma, fa ja unes quantes setmanes.

En la libreria Erasmus, regida per Dolores Mercado, una de les més asidues clientes ha comprat este matí el best-seller, «Reina Roja» de Juan Gómez-Jurado, en el que la protagonista, dotada d’una gran intel.ligència, salva nombroses vides, ella vindria molt bé per tirar una maneta als nostres exemplars sanitaris en esta situació tan delicada. La lectura està ajudant molt a un bon grapat de persones per soportar el llarg confinament provocat per la pandèmia del coronavirus.

A pocs metres d’allí, les gerents de la peluqueria i saló de bellesa Mystic, Mihaela Junghiatu i Rosalia Barreres, atenien a les primeres clientes, des del passat 14 de març i es mostraven molt satisfetes perquè «esta setmana ja tenim cobertes les cites prèvies i anem ja per la meitat de la pròxima». asseguren a Riberaexpress.

En els dos casos adopten les mesures de seguretat requerides pel Ministeri de Sanitat i mostren la seua satisfacció «per tornar de nou a l’activitat».