Este dilluns obrirà el comerç, els bars i les perruqueries amb cita prèvia

0
367
Les peluqueries també obriran demà dilluns amb cita prèvia

Dins del Pla de descalada gradual per a recuperar la vida quotidiana ens trobem en la fase 0.
• Des de el passat 2 de maig s’han aplicat mesures de reducció de la limitació com els passejos o l’esport per a totes les edats.
• Des de dilluns 4 de maig començarà a recuperar-se l’activitat econòmica sempre protegint la salut i la vida de les persones.

En l’àmbit local

• Des de dilluns 4 de maig els bars i restaurants podran obrir amb cita prèvia només per a que la clientela puga arreplegar les comandes de menjar per a emportar-se. Es dona preferència a les persones majors o dependents
• Des de del dilluns 4 de maig poden obrir els comerços i locals de serveis com perruqueries i salons de bellesa, llibreries, ferreteries, tallers de costura o calcer podran obrir amb cita prèvia garantint les mesures de seguretat adequades. Només podrà atendre un únic client per treballador. Es dona preferència d’atenció a majors de 65 anys de 10 h a 12 h i de 19 h a 20 h.
• Des de dilluns 4 de maig serà obligatori l’ús de mascaretes al transport públic, taxi, bus urbà i tren. Es farà repartiment de mascaretes a les parades d’autobús i a l’estació de Renfe.
• Des de dilluns 4 de maig es permeten els entrenaments d’esportistes professionals, individuals, sense limitació de temps i dins de la província
• Des del dilluns 4 de maig es podrà practicar esport als Paratges Naturals de la Murta i la Casella, sempre que no estiguen tancats per risc d’incendi, en les franges horàries establides de 6 h a 10 h i de 20 h a 23 h i complint les normes del parc. No està permesa l’entrada a la Murta amb bicicleta. No estan autoritzats els trasllats amb vehicles motoritzats ni transport públic per a desplaçar-se a fer esport.
• Des de dimecres 6 de maig es reprén el mercat ambulant en el carrer Santo Domingo de Guzmán en direcció única. S’hi entrarà pel carrer Riola i se n’eixirà pel carrer Tavernes. Totes les parades seran d’alimentació. Caldrà respectar les mesures de seguretat indicades a la parada i anar amb guants i mascareta, mantindre la distància de seguretat i sempre que es puga, pagar amb targeta.