Alumnes de fins 86 anys de l’Escola Enric Valor escriuen cartes d’ànim a pacients de coronavirus

0
875
Alumnes de la solidària classe d'Enric Valor

Som un grup de dones i hòmens que comprén edats d’entre 45 a 86 anys i molts de nosaltres fa més d’una dècada que som alumnat de l’Escola d’Adults Enric Valor d’Alzira
Doncs des que ens hem quedat sense classes presencials, a causa de l’estat d’alarma, no hem parat de treballar ni un sol moment. Fem ús de les tecnologies que tenim a l’abast com les plataformes digitals on rebem el deure i els vídeos explicatius que ens fa arribar la nostra professora Marina Ballester.
A més a més, quan vàrem veure a la televisió la iniciativa d’escriure cartes per a la gent hospitalitzada per Coronavirus, vàrem pensar que també podríem participar, i d’aquesta manera poder seguir treballant l’escriptura creativa com fem quan anem a l’escola.
Total, que ens posarem en contacte amb la nostra professora per tal que ens corregira les cartes i les passara a ordinador, i després les compartira al web de Ribera Salud «tu ánimo es nuestra fuerza«.
La implicació de la classe en general ha sigut brutal i hem fet arribar les nostres cartes a través d’imatges del nostre puny i lletra i també mitjançant missatges de veu que després han estat transcrits a l’ordinador.
Com que som personal de risc a causa de les nostres avançades edats, tota aquesta tasca ens està servint de gran ajuda per a mantenir-nos ocupades i ocupats, continuar amb els aprenentatges, i en el cas de les cartes ens ha fet sentir-nos molt útils per a la societat que més està patint la pandèmia als hospitals.