Voluntaris de la Creu Roja informen als esportistes i vianants sobre les condicions de l’eixida

0
141
Voluntàries de la Creu Roja informant i donant mascaretes a dos corredores en Alzira

Una vintena de voluntaris de la Creu Roja informen hui a Alzira i Cullera als esportistes, vianants, persones majors de 70 anys, pares i mares sobre els trams i les condicions amb les que poden eixir al carrer a partir de hui dissabte, al temps que repartixen mascaretes.

Des de primera hora del matí alguns trams de l’Anell Verd d’Alzira s’han omplit de corredors, caminants i ciclistes que han gaudit de la natura després de mes i mig de confinament. Els rostros enllumenats dels esportistes parlaven per sí sols de l’alegria i la i.lusió amb la que s’han retrobat amb la ruta del colesterol, la pineda del malecó, les rodalies del mirador i del pont de Ferro i a més del Passeig Fluvial, repetant en tot moment les distàncies assenyalades pel Ministeri deSanitat.