Alzira recomana el Passeig Fluvial, l’Anell Verd i la Muntanyeta per a fer esport

0
916
Mirador del Xúquer en l'Anell Verd

El Govern ha aprovat un Pla de descalada gradual per a recuperar la vida quotidiana i l’activitat econòmica, protegint la salut i la vida de les persones.

  • Este Pla per a la Transició no tindrà un calendari tancat.
  • S’han fixat 4 fases i uns marcadors comuns que indicaran si es pot canviar de fase.
  • Ara ens trobem en la fase 0.

 

EN L’ÀMBIT LOCAL

  • Està permés que els menors de 14 anys facen passejos, 1 vegada al dia, durant 1 hora, acompanyats d’1 adult i a no més d’1 kilòmetre, des de les 12 h a les 19 h. No està permés utilitzar els parcs infantils i les zones precintades
  • Des del dissabte 2 de maig està permés eixir a fer esport sense contacte a l’aire lliure per a majors de 14 anys, una vegada al dia, de manera individual, des de les 6 h fins a les 10 h i des de les 20 h a les 23 h. Es podrà fer esport només al terme municipal d’Alzira. Es recomanen les zones del Passeig Fluvial, el Mirador del Xúquer, l’Anell Verd, la muntanyeta de Sant Salvador o la Via Verda de la Barraca. No estaran obertes les instal·lacions esportives.

En el cas dels Paratges Naturals de la Murta i la Casella des de dilluns 4 de maig està permesa la pràctica esportiva, sempre que no estiga tancat per risc d’incendi, en les franges horàries establides i complint les normes del parc. No està permesa l’entrada a la Murta amb bicicleta. No estan autoritzats els trasllats amb vehicles motoritzats ni transport públic per a desplaçar-se a fer esport o passejar.

  • Des del dissabte 2 de maig estan permesos els passejos de majors de 14 anys, 1 vegada al dia, amb possibilitat d’anar amb una persona amb qui conviuen, des de les 6 h fins a les 10 h i des de les 20 h a les 23 h, màxim a un kilòmetre del domicili.
  • Des del dissabte 2 de maig es permeten els passejos de dependents i majors de 70 anys de 10 h a 12h i de 19 h a 20 h poden anar amb un cuidador.
  • Sempre s’ha de garantir la distància de seguretat de 2 m i assegurar la higiene de mans abans i després de l’eixida. En cas de tindre símptomes o estar aïllats no està permés eixir.