El Consell d’Esports d’Alzira estudia la futura desescalada de les instal.lalcions esportives

0
408

El Consell Municipal d’Esports es reuneix telemàticament per primera vegada des de l’estat d’alarma

 

El Consell Municipal d’Esports s’ha reunit de manera telemàtica per tractar diferents temes relacionats amb l’esport local. Es tracta de la primera reunió realitzada després d’haver-se decretat l’estat d’alarma degut a la crisi sanitària provocada per la Covid 19.

A la reunió han participat quasi la totalitat dels clubs esportius de la ciutat junt amb els tècnics del departament. També han estat presents l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez i el regidor d’Esports, Fernando Pascual. A la videoconferència s’han tractat diferents aspectes relacionats amb la desescalada i de les mesures que es prendran des de l’Ajuntament amb relació a l’esport, a les instal·lacions i amb els mateixos clubs.

S’ha explicat els horaris per poder practicar esport en esta fase 0 i en la primera fase, així com les franges d’edat i els espais habilitats. De moment les instal·lacions esportives municipals romandran tancades.

Fernado Pascual, regidor d’Esports, ha manifestat que «Des del departament d’Esports crearem un canal de difusió per estar en contacte permanent amb els clubs esportius per tant que tinguen de primera mà tota la informació referent a la desescalada i l’àmbit esportiu. Una ferramenta necessària davant la situació que estem vivint i per assegurar el distanciament social i evitat les aglomeracions de gent en espais tancats.» L’edil també ha destacat que «Els clubs van a tindre tot el suport i assessorament per part de l’Ajuntament en estos temps d’incertesa, per tal de poder realitzar la seua activitat dins dels paràmetres marcats pel govern central.»