Una empresa d’Alzira ha rebut ja 100 comandes d’un sistema de seguretat per a tots els negocis

0
559
David Vendrell darrere de la innovadora pantalla
Un operari de Graficolor Levante durant la instal.lació

L’empresa de rotulació, Graficolor Levante d’Alzira s’ha reinventat arran la pandèmica del coronavirus i ha dissenyat un innovador sistema de protecció, «adaptat a tots els negocis», segons el seu gerent David Vendrell.

El sistema que ha instal.lat hui en la peluqueria Mystic i en la cafeteria Ikebana d’Alzira utilitza una pantalla fabricada amb material plàstic ignífug i transparent, en lloc del tìpic metacrilat, «que és flexible i enrotllable de forma automàtica i que compleix totes les mesures de seguretat» segons Vendrell.

100 comandes en 2 hores

L’emprenedor alzireny reconeix trobar-se «desbordat» en rebre hui «100 comandes amb tan sols dos hores», una d’elles ha estat una céntrica cafeteria on ha començat esta vesprada a fer la corresponent instal.lació. David, que es troba molt satisfet del canvi d’orientació de la seua firma, reconeixia que «ens hem tingut que reiventar«, seguint una màxima empresarial que diu «en època de crisi mentre uns ploren, altres fabriquen mocadors».

Mentre instal.lava la mampara flexible en la barra de la cafeteria explicava a Riberaexpress que «el metacrilat flexible es pot baixar fins l’altura de la boca per poder passar per baix, el café, la cervessa, el refresc, o l’entrepà, qüestió que també es pot fer per separar als comensals d’una taula».