Alzira llança una campanya per afavorir el consum en el comerç local

0
663

Alzira canta pel seu comerç local

  • L’Ajuntament, a través d’IDEA llança la campanya “EL COMERÇ D’ALZIRA ÉS VIDA”, que vol impulsar un canvi en els hàbits de consum

 

Alzira presenta la campanya “El comerç d’Alzira és vida” amb l’objectiu de canviar el model de consum, “arriba l’hora de canviar global per local”, esta és sens dubte la millor forma d’estimular les compres en el comerç local.

A través d’esta campanya es llança un missatge d’optimisme i es convida participar i cantar pel comerç d’Alzira. És el moment de ser un consumidor més solidari, més sostenible i més responsable que mai, perquè la ciutat torne a tindre vida, amb els establiments oberts. Entre tots els participants se sortejaran un total de 3.000 €, amb 10 Targetes d’Alzira, per import de 300 € cadascuna, per a destinar-les íntegrament a compres en el comerç local d’Alzira.

“En esta ocasió es tracta d’animar i treballar pel ‘dia després’, sabem que Alzira és una ciutat solidària i que els ciutadans són capaços de movilitzar-se pels seus comerços i restaurants. I esta no és una acció aïllada ja que des del primer moment de la crisi hem estat al costat dels nostres comerciants per a dotar d’eines i iniciatives que incentiven, estimulen i faciliten el consum del comerç local. Un exemple ha sigut la posada en marxa del ‘Servei de repartiment a domicili’ de comerç, que a més de reforçar les mesures de confinament de les persones ha contribuït a la millora de resultats del nostre comerç”, ha manifestat l’alcalde i responsable d’Idea, Diego Gómez.

La campanya ha comptat amb el consens i la col·laboració activa del Consell Assessor de Comerç, òrgan consultiu en matèria de comerç en l’àmbit municipal en el qual estan representades totes les àrees comercials de la ciutat.

Funcionament de la campanya

  1. Els participants han de fer un vídeo cantant la cançó “EL COMERÇ D’ALZIRA ÉS VIDA”, com s’indica en el web d’Idea.
  2. Han de pujar el vídeo al seu perfil de Facebook amb l’etiqueta #comerçalziraesvida i etiquetar a @Idea Alzira.
  3. El vídeo s’ha d’enviar també per Whatsapp al 667 910 853 amb el nom i cognoms. Cada vídeo serà una participació al sorteig. Tots es pujaran a la llista de reproducció “El Comerç d’Alzira és Vida” del canal YouTube d’IDEA Alzira.
  4. Entre tots els vídeos, es realitzarà el sorteig de les 10 Targetes d’Alzira.

Instruccions per a la gravació del vídeo

  1. La música del vídeo tindrà com a base esta cançó.
  2. Els vídeos hauran de cantar-se triant, com a mínim, una de les dos estrofes de la cançó o bé la tornada. Pots vore el vídeo promocional en el qual ha participat el personal d’IDEA, consumidors i comerços d’Alzira.

Participació

La participació és lliure i podran fer-ho tant consumidors i comerciants com personal de l’Ajuntament d’Alzira. En este últim cas, l’import del premi es donarà a alguna de les associacions comercials que formen part del Consell Assessor de Comerç, per a la realització de campanyes de promoció del comerç local. Els guanyadors s’anunciaran a les xarxes socials d’IDEA.