Els xiquets i xiquetes animen els carrers d’Alzira i de la comarca

0
398
Paula i Jaime amb son pare en la primeera eixida al carrer des del confinament
La Plaça Major d’Alzira este migdia

Eren les 12 del migdia quan Paula i Jaime dos bessons de 6 anys xafaven per primera vegada, en més de 40 dies, la vorera del carrer Dr Ferran d’Alzira acompanyats per son pare, per un carret de bebé amb una nina i per un monopatí a estrenar.

Tots tres han recorregut la urbanització de Tulell durant un espai de 50 minuts que ha esgotat a Paula i especialment a Jaime amb el seu aprenentatge. Durant el trajecte han topetat amb un vehicle de Protecció Civil que els ha regalat unes mascaretes adaptades als menuts, doandes per una empresa local a l’Ajuntament.

Il.lusió

Tenien «molta il.lusió» per eixir al carrer al igual que milers de xiquets i xiquetes que han animat, com feia temps, els carrers i places de la Ribera fet al que ha ajudat el sol i l’excel.lent temperatura, amb patinets, bicicletes, monopatins i pilotes.

Tal dia com hui, 26 d’abril, els xiquets i xiquetes hagueren sigut també els protagonistes a Alzira amb motiu de l’ajornada Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, que podria cel.lebrar-se en el darrer trimestre de l’any.