La Ribera incrementa en 5 els contagis i en 2 les defuncions

0
230
Els malalts de coronaviurs es troben en la 4ª i 7ª planta

L’increment de contagis al Departament de Salut de la Ribera va moderant-se des de que el passat dimecres s’afegiren 11 nous casos, despús-ahir l’increment va ser de 7 mentre en les últimes 24 hores s’ha reduït a 5 nous pacients de coronavirus, el que suma un total de 420 persones infectades a la comarca.

Augments originats per les proves que venen realitzant-se des de fa uns dies a la totalitat de la plantilla del Departament de Salut de la Ribera.

Lamentablement ahir es registraren dos noves defuncions que eleven a 28 les víctimes causades en este departament pel Covid-19. En este aspecte la Ribera es troba entre els hospitals valencians amb menys taxa (10,8) per cada 100.000 habitants, tan sols superat pels hospital d’Elx-Crevillent (5,1), Elx (6,5) i Dènia (10,5).