L’Estat registra la xifra (367) més baixa de defuncions en 30 dies

0
202

El nombre d’altes supera al de nous casos positius de coronavirus

El nou coronavirus ha provocat en 24 hores la mort a 367 persones, la qual cosa suposa un descens respecte al dijous, quan es van registrar 440, i eleva la xifra del total de morts a les 22.524. A més, s’han confirmat un total de 219.764 casos de coronavirus i s’han curat 92.355, segons les últimes dades publicades aquest divendres pel Ministeri de Sanitat. La xifra diària de morts és la més baixa des del passat 22 de març.

D’aquesta manera, la xifra de pacients amb coronavirus recuperats en les últimes 24 hores ha superat a la de nous casos diagnosticats: s’han registrat 3.105 nous curats enfront dels 2.796 contagis confirmats mitjançant proves PCR: 202.990 en total, xifra que ascendeix als esmentats 219.764 si se sumen els positius registrats amb un test d’anticossos.

Es tracta d’unes dades que, tal com ha assegurat el director de Centre de Coordinació de Alertas i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, suposen «bones notícies» perquè l’increment de casos registrats aquest divendres, respecte al dijous, és del 1,4 per cent, la «millor xifra» que s’ha registrat des de fa «moltes setmanes».