Alzira estudia obrir el parc de l’Alquenència i el Passeig Fluvial als xiquets

0
546

L’ajuntament d’Alzira no donarà cap instrucció específica respecte a l’eixida dels menors de 14 anys a paritr del diumenge autoritzada pel Ministeri de Sanitat.

«Cal seguir les indicacions dels ministeri i apel.lar a la responsabilitat, precaució i serenitat de les famílies», segons ha manifestat l’alcalde d’Alzira Diego Gómez a Riberaexpress. Per a la primera autoritat local «cal anar poco a poc» i explicar als xiquets i xiquetes «el que suposa eixir a pendre el sol després de tants dies».

Un dia important per als menuts

Pel moment estan tancat tots els parcs i jardins municipals, però «conforme passen els die i pugam veure el seu comportament, podrem ampliar la desescalada». Aixó significa que els menuts alzirenys poden tindre com a premi l’obertura del parc de l’Alquenència i del Passeig Fluvial, perquè «puguen passejar, pendre el sol i gaudir dels arbres i la natura».

Gómez ha assegurat que «en un dia tan important per als menuts com el diumenge, la nostra Policia Local i els membres de Protecció Civil estaran al seu costat».