50 comerços ja formen part de la plataforma JoAjudeAlzira que supera les 5.000 visites

0
605

 

La web de la Plataforma Solidària, JoAjudeAlzira, ha superat les 5.000 visites a Ecommerce, al temps que compta ha amb 50 comerços online adherits que han abastat més de 5.000€ de transaccions, segons José Burgos, un dels joves impulsors d’esta solidària iniciativa local.

L’apartat de la plataforma d’ajuda veïnal té a molts voluntaris «esperant que més persones necessitades es posen en contacte amb nosaltres per a fer-los la compra o similiar». Fina ara han aconseguit fer unes quantes connexions, però «tenim capacitat per a fer moltes més», asseguren.

Ja han entregat una quinzena de cartes a grups d’herois en esta terrible pandèmia, tot i que estan desitjant compartir mes misives a sanitaris i altres professionals.

Cal recordar que aquest ​innovador projecte local té tres objectius principals​: el primer, impulsar el ​suport veïnal connectant veïns que necessiten i ofereixen ajuda, el segon, enviar ​missatges de recolzament als treballadors essencials i, per últim, ​contribuir a pal·liar les pèrdues dels xicotets negocis locals impulsant la seua reactivació a través del comerç en en línia. Aquesta iniciativa “​win-win” persegueix rescatar valors com la solidaritat, la col·laboració, la resiliència i l’acció en forma de suport veïnal.

Per cert la loable iniciativa d’estos joves alzirenys serà coneguda esta nit en tota Espanya en ser convidats al programa Hora 25 que dirigeix Pepa Bueno a les 21:15 hores.