El coronavirus i el Pla d’Estalvi Energétic fan que Alzira estalvie 3.600€ mensuals

0
153

Alzira estalvia més de 3.600 € mensuals gràcies al Pla Municipal d’Estalvi Energètic en esta situació pel coronavirus

 

A la nostra ciutat ja s’ha gestionat la disminució de la potència dels centres escolars així com als edificis destinats a la pràctica de l’esport. Esta disminució de potència suposa un estalvi per a les arques municipals de 121,56 €/dia. El que suposa una previsió d’estalvi de 3.647 € al mes d’abril.

 

A més, gràcies a la il·luminació de nova tecnologia Led també es permet regular els nivells d’intensitat lumínica depenent dels horaris de més i menys afluència de gent als carrers. Una tecnologia que tenim a la majoria dels polígons industrials, als carrers General Prim, Piletes, Estret, Doctor Nicolau Bas, Mendez Nuñez, Hernán Cortés, Ramón y Cajal, Sant Francesc, Figueres, Gandia, Av Josefina Fernández i adjacents on, des del mes de juny que va entrar en funcionament, ja s’han programat tres nivells d’intensitat lumínica atenent a l’ús de la via pública o dels polígons industrials. Per tant, Alzira ja està aconseguint un estalvi econòmic d’uns 22.558 € anuals, a més d’una reducció considerable d’emissions de CO₂.

 

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual, ha destacat que «Amb estes mesures pretenem adaptar-nos a la situació que estem vivint pel coronavirus, aprofitant per a estalviar tant econòmicament com en l’àmbit energètic. Iniciatives que se sumen al Pla Municipal d’Estalvi Energètic que s’està duent a terme des de la regidoria de Serveis Urbans on s’aposta per la cura del medi ambient i la sostenibilitat del planeta».