Diego Gómez:»No entenc perquè l’eixida dels menors no es fa organitzada per hores i edats»

0
167

L’alcalde d’Alzira i metre de professió, Diego Gómez, s’ha mostrat crític amb la decissió del Govern de deixar eixir als menors de 14 anys sols a fer la compra amb els pares; «no entenc perquè l’eixida dels menors no se fa de forma organitzada (per hores, per edats, evitant juntar-se». I ha afegit al respecte «no cal unes limitacions tan estrictes i sobre tot són els pares i mares els responsables».

Gómez considera que «de com els nostres xiquets i xiquetes vivencien aquesta experiència, depén el seu i el nostre futur».

Per la seua part altre educador Josep Antoni Fluixà, considera que s’ha de distinguir entre els menuts que tenen entre 10 i 14 anys «als que es pot fer comboi anar a un super amb els pares», davant els més menuts «per als que és molt millor passejar simplement, donat que per a ells no té cap sentit anar a un comerç perquè ho toquen tot i damunt el que necessiten és que els done l’aire».

Els meus fills no eixiran de casa

Per la seua part el president de la Coordinadora d’Ampes d’Alzira, Jaime Rossell, i pare de dos bessons de 6 anys, s’ha mostrat contundent a l’hora de manifestar que «amb estes condicions els meus fills no eixiran de casa, perquè quan isquen van a voler fer-ho amb les bicis o els patins». Rossell reconeix que esta decissió no ha agradat «gens ni miqueta» als nombrosos pares amb els que ha contactat esta vesprada per whatssap.

Amb semblants termes s’ha explicat la professora de música i mare d’un xiquet de tres anys, Maria Pons; «pense que és millor donar un passeig que no anar a un super o comerç pn hi ha més gent i mes probabilitat de que toque coses que no ha de tocar i encara que siga poc el que necessita és eixir a caminar de la maeua ma».