La Ribera augmenta en tres les defuncions i els contagis

0
330
Hospital de la Ribera

El diumenge de Pasqua ha sigut dolent per al Departament de Salut de la Ribera que en tan sols 24 hores ha incrementat, en tres, el nombre de defuncions que sumen un total de 25. Per contra la tendència de nous contagis continua sent prou positiva e augmentar, en tres, els casos durant les últimes 24 hores, amb un total de 395 en la nostra comarca.

També han sigut prou positives les dades a la Comunitat Valenciana; ahir s’afegiren 89 contagis (0,85%)m, amb un total de 10.339 persones infectades des de l’inici de la pandèmia. Queden 1.039 hospitalitzats (7 menys que el dissabte), dels que 217 es troben les UCIs (amb una disminució de 6 malalts).

Per contra seguixen augmentant les altes, les noves 82 fan que siguen ja 4.629 les persones recuperades del coronavirus. Mentre les defuncions sumen 1.084 amb les 19 registrades el dissabte, dels que 8 son persones majors de distintes residències, segons la consellera de Sanitat, Ana Barceló.