Pasqua amb mona i tronades

0
153
Les tronades arribaran a partir del migdia

Les tronades tornaran a formar-se a partir del migdia i avançaran de vesprada cap al litoral i podran ser localment fortes (està activat l’avís groc per tronades tot l’interior del territori a partir de les 12:00h).

D’altra banda, estarem molt pendents també de la formació d’una xicoteta baixa o borrasca per la zona del golf de València a les hores centrals que podria afavorir la presència de precipitacions des del mar cap al litoral la segona meitat de la jornada. En tot cas, dia complicat el que es presenta des del punt de vista meteorològic.

Les temperatures màximes continuaran en la mateixa línia i no presentaran canvis significatius, mentre que el vent entrarà de gregal amb ratxes moderades pels litorals de Castelló i València (més fluix de sud-oest a Alacant), i de mestral fluix per l’interior.

Inforatge