Mai Hidalgo: «Estic embaraçada, confinada i més creativa que mai»

0
610
Mai Hidalgo es sent estos dies "més creativa que mai"

La polifacética artista d’Alzira, Mai Hidalgo, és de les persones que millor porta el confinament perquè l’estat de bona esperança amb el que es troba provoca que estiga «més creativa que mai, estic en el xip embaraç, disfrutant d’escoltar el meu cos i els canvis d’aquesta aventura».

L’estat d’alarma la va pillar preparant una vintena de quadres «en formigó mineral per a fer una expo la pròxima tardor a Carcaixent», (amb el permis del coronavirus), i afegix «estic fent-los amb molta cura i carinyo». El regidor de Cultura de Carcaixent, Pasqual Boqueta, li acaba de demanar el text i les fotos per al catàleg.

Però esta inquieta artista plàtica i il.lustrada, aprofita les hores extres del confinament amb altres iniciatives; «m’he unit a la iniciativa de l’ajuntament d’Alzira «Cultura a casa», pintant finestres i balcons.

A més resalta la importància de les xarxes socials en esa situació; «Instagram suposa un gran suport, una finestra per a l’artista», comenta. També està fent microrelats i versos i resalta altra de les propostes en les que participa, «La finestra indiscreta» del Centre del Carmen de València.

Mai Hidalgo;  Instagram@maihidalgo    Facebook@oumaigot