Palop rebutja el coronavirus en la millor parada de la seua trajectòria

0
453
Andreu Palop

El guardameta de l’Alcúdia, Andreu Palop, acaba de superar el coronavirus a l’Hospital 9 d’Octubre de València després de 12 dies ingressat i en el seu compte d’Instagram mostra el seu agraïment als sanitaris i als antics companys que s’han interesat per la seua salut:

«No penge cap foto de la meua etapa en aqueixa demarcació, hui he fet una gran parada al Coronavirus… Ja estic a casa. Hola amics, he estat 12 dies ingressat per culpa del positiu *Covid-19, desgraciadament i com a moltes persones em vaig infectar i vaig haver d’ingressar a l’Hospital. Ara ja puc dir que després d’uns dies de passar-ho malament i de molta incertesa he donat negatiu i ja sóc a la meua casa».

«Gràcies, gràcies i moltes gràcies. No oblidaré mai tot l’afecte i atenció que m’heu prestat», afirma. També dóna les gràcies a la seua família «per ser ací cada dia» i fer-li sentir fort i donar-li tant d’afecte.

«Una forta abraçada a tots, ànim a tota la gent que estiga passant per això al fet que es mantinga positiva i amb totes les forces per a véncer. No s’afeblisquen i mantinguen-se forts psicològicament. S’ix… cuiden-se molt», conclou l’esportista de l’Alcúdia.

Des del Cotif han tansmés a Andreu «l’alegria de tots els membres» per la recuperació i per haber-li «guanyat la batalla al virus i per haver fet la millor parada de la seua vida».