Veïns de la urbanització Montejúcar d’Alberic denuncien ocupació de xalets

0
638
Entrada a la urbanització Montejúcar d'Alberic

Membres de l’Associació de Veïns de la urbanització Montejúcar d’Alberic han denunciat hui l’ocupació de varios xalets, que es troben en venda, durant estes pasqües. «A més de ser okupes organitzen festes totes les nits amb ball i karaoke sense que la policia intervinga» segons ha manifestat la seua directiva a Riberaexpress«.

Okupes procedent d’Alberic

Estos veïns de Montejúcar asseguren que «viuen, habitualment, en un barri d’Alberic, forçaren les portes i trencaren algunes finestres, després que arribaren a la urbanització amb vehicles d’alta gama». A més afegixen «s’han enganxat a la xarxa elèctrica i d’aigua amb total impunitat».

Asseguren sentir-se «indefensos, perquè ni tan sols podem eixir al carrer a manifestar-nos, quan ells s’han saltat a la torera el confinament per la pandèmia del coronavirus». Creuen que hi han entre tres o quatre xalets ocupats «en un d’ells, de 400 m2, estan residint de 8 a 9 persones». Els ocupes feren ahir nombrosos viatges transportant mobles i televisors en un remolque i possant llums en els xalets «burlant els controls policials amb una gran facilitat».

El veïns de Montejúcar asseguren que «estem esglaiats, de fet ël veí del xalet més pròxim als dels okupes ha abandonat ja la urbanització», i lamenten que «ni la Guàrdia Civil ni la Policia Local d’Alberic els desallotjen tot i conèixer la problemàtica».

Riberaexpress