Ha mort el professor i escriptor d’Alzira Antoni Parada

0
304
Antoni Parada va nàixer a Alzira l,any 1962

El professor i escriptor Antoni Miquel Parada Belda (1962) va morir ahir, dia 6 d’abril, després d’una llarga malaltia, segons ha confirmat la seua germana.

L’Ajuntament d’Alzira lamenta la pèrdua i vol fer arribar el condol a la família i amics d’Antoni en estos tristos moments. La Regidoria de Cultura, aprofita també per a traslladar el seu agraïment per la seua aportació al món de la literatura de la ciutat. Parada forma part del grup d’autors locals que inclou Alzira com a escenari d’una de les seues novel·les.

Antoni Parada era llicenciat en filologia anglesa i va treballar com a professor d’anglés en centres de secundària i en Escoles Oficials d’Idiomes. Parada tenia publicades unes traduccions de poesia beat americana a la revista La Rella i dues novel•les, la primera d’elles, Comença el joc, transcorre en part a Alzira.

També el món de la docència i el social lamenten la seua pèrdua i expressen el seu condol a la família. El confinament per COVD-19 ha impedit, com en tots els casos, un acomiadament habitual.