Els treballadors atrapats en Sudàfrica tornen el dijous a la Ribera

0
258
Els treballadors de la Ribera en el magatzem de Sudàfrica

La vintena de treballadors, d’Alzira, Algemesí, Sueca, Cullera i Manuel, a més de companys Picassent i Manises, que es quedaren atrapats en Sudàfrica, el passat 26 de març, en suspendre,s el seu vol a Espanya tenen ja els bitllets per eixir el pròxim dijous a les 12:10 h de l’aeroport de Johannesburg.

A les seues poblacions de la Ribera sembla que no arribaran fins la nit del divendres o el matí del dissabte, davant les combinacions que es voran obligats a fer. Abans d’arribar a Madrid, deuran volar, primer a Holanda i després a Paris, segons el treballador d’Alzira Juan Carlos Moreno.

Este grup de treballadors es troba instal.lant maquinària per a comercialitzar cítrics en un nou magatzem ubicat al terme del municipi de Groblersdal, al nord de Sudàfrica, a tres hores de la ciutat més important d’este pais, Johannesburg.

Tots ells es trobem «molt esperançats» en qué esta vegada vaja de bó i puguen retrobar-se el pròxim cap de setmana amb les seues famílies de la comarca.