Nan@fest TV proposa un tast digital al que serà el festival 2020

0
369
  • La data inicial, 9 de maig s’anul·la i es fixarà nova data

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha anunciat hui que la quarta edició del Nan@fest, que havia de celebrar-se el dissabte 9 de maig, s’ajorna amb motiu de l’emergència sanitària.

 

“Pel moment no s’ha fixat una nova data per al Nan@fest, però el que està clar, és que el farem, i que serà una gran festa de retrobada amb els xiquets i xiquetes, on podran gaudir d’un fum d’activitats en les què ja estem treballant” assegura el regidor Alfred Aranda.

 

Des del departament organitzador s’ha publicat un vídeo i un cartell de la nova iniciativa, el Canal de youtube Nanofest TV que, encara que no substituix el festival, si que ens oferix una anticipació online del que serà l’edició 2020.

 

“Amiguets i amiguetes, el nan@fest enguany no es podrà fer en la data prevista, però mentre arriba el dia, vos convidem a viure EL NAN@FEST EN CASA!”, així ho comunicava la mascota Dril, als xiquets i xiquetes.

 

La proposta consistix a fer un Festival virtual que es puga disfrutar en directe des de casa, on hi haurà vídeos d’actuacions, tallers, manualitats, contacontes i unes presentadores molt especials que acompanyaran tota la retransmissió. Entre altres ja han confirmat la participació Iruixa Skargots, La Pop, Pop’s Corn i Dani Miquel.

 

Totes les novetats, així com la data del festival, aniran actualitzant-se a les xarxes socials del nan@fest i del Gran Teatre d’Alzira.