Veïns del carrer Dr Ferran d’Alzira organitzen discomòbils els caps de setmana

0
493

Un centenar de veïns, la majoria xiquets i xiquetes, de la confluència dels carrers Dr Ferran i José González, Benifairó i Norte d’Alzira han organitzat este cap de setmana dos discomòbils per ballar i cantar des dels balcons i finestres i combatre així els monòtons dies del confinament provocat pel coronavirus.

El whatsapp constituix el seu canal comunicatiu per triar entre tots les cançons de la disco. De 6 a 8 de la vesprada la zona es convertix en una enorme discoteca que combina música i llums que ajuden als veïna a sobreposar-se a este malson.

Per al primer diumenge de Pasqua estan preparant una festa digna d’esta festa tradicional valenciana; «tota la música serà infantil i hauran reganyaes, ous i llonganisses en la que els menuts i grandets anirem disfressats», segons ha comentat el veí Jaime Rossell a Riberaexpress. Rossell ha resaltat que «és una manera de conèixer i contactar amb el veïnat, qüestió que mai s’havia produït».