Alzira prega als veïns que tiren la bossa de fem dins al contenidor

0
258

La regidoria de Serveis Urbans i l’empresa FOVASA, han llençat una campanya per fomentar tirar la bossa de fem dins del contenidor. Davant la situació d’alarma que estem vivint i per evitar la propagació del Covid 19, l’Ajuntament insta a la ciutadania a depositar el fem dins dels contenidors, així com evitat traure trastos i deixalles, ja que es poden convertir en focus d’este virus.

Cal recordar la utilització de guants i en arribar a casa llavar-se les mans en aigua i sabó. A més els contenidors es desinfecten diàriament.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que «És important tirar la bossa del fem dins del contenidor. Els veïns i veïnes de la nostra ciutat no han de tindre por a l’hora de fer bon ús dels contenidors, ja que es desinfecten a diari per previndre el contagi