El Govern decidix allargar la quarentena fins el 25 d’abril

0
237
Pedro Sánchez en la Moncloa

El Govern central ha decidit prorrogar dos setmanes més l’estat d’alarma pel Covid-19, fins al 25 d’abril. Pedro Sánchez ha pres aquesta decisió després de consultar al comité científic, que analitza totes les dades i els models estadístics que calculen com pot evolucionar l’epidèmia.

L’Executiu insistia, durant els últims dies, que la corba s’ha estabilitzat, però el contagi continua creixent i ha decidit hui estendre l’alarma dos setmanes mésm essent la segona la segona pròrroga de 15 dies. El president ha assegurat que «anem a derrotar al virus perquè el confinament est’a ajudant».

Malauradament «no haurà acabat tot», en maig començarem a recuperar alguns dels espais que hem perdut. Segons l’eficaila deles mesures i del grau de compliment «que està essent exemplar. Serà «distint» el següent estat d’alarma però «hem de recòrrer el corredor per a no donar un pas enrere», ha dit Sánchez després de donar ànims es espenyols al manifestar que «estem veient ja la llum al final del túnel».