L’Alcúdia organitza el concurs de creacions per al confinament «A Casa, Crea»

0
405

“A Casa, Crea”. Concurs  de creacions per al confinament a l’Alcúdia

  • l’Ajuntament pretén animar la creativitat dels veïns i veïnes amb la convocatòria de 4 concursos creatius a través de la web
  • La convocatòria finalitza el 30 d’abril a les 12 del migdia i compren 4 concursos: Microrelats, Dibuix, Fotografia i Música

És temps de quedar-se a casa i gaudir de les xicotetes coses que massa sovint ens passen desapercebudes per la pressa amb què estem acostumats a viure.

L’Ajuntament de l’Alcúdia anima el seu veïnat a detenir-se  a mirar, a pensar, a llegir… en definitiva a crear, i a participar en un concurs de creacions per al confinament,  obert a qualsevol ciutadà/na de l’Alcúdia i proposat en quatre modalitats: Microrelats, Dibuix, Fotofrafia i Música.

En les quatre modalitats proposades, el tema serà lliure, encara que es valoraran aquelles temàtiques que conviden a la reflexió sobre l’actual situació de reclusió en les cases. El termini inicial per a presentar treballs, serà el dia 30 d’abril, fins les 12 hores.

Quant als Microrelats, els treballs seran originals, en valencià o castellà, amb una extensió màxima de  4 fulls escrits en word, en lletra arial a 12 punts i interlineat 1’5.

Els treballs de la convocatòria de Dibuix seran originals en tècnica lliure. Es podran presentar escanejats o fotografiats, en format PDF o JPG. Pel que respecta al concurs de Fotografia, vol recollir i premiar les millors imatges que definixen i resumixen tots aquells moments senzills esdevinguts en aquests dies en què #ensquedemacasa. Es tracta d’exposar i donar a conèixer els instants més significatius de quedar-se a casa.

Estes tres modalitats de concurs hauran d’enviar les seues participacions a gestiocultura@lalcudia.com  abans del dia 30 d’abril a les 12 del migdia.

Finalment, s’ha convocat també un concurs que vol premiar la millor interpretació musical, de lliure elecció i gravada en casa, amb un telèfon mòbil. La idea és reconèixer i premiar l’esforç que estan fent tots els músics i músiques  eixint a tocar als balcons durant estos dies de #ensquedemacasa.

Es contemplaran dues modalitats, fins a  13 anys complits i de 14  a 18 anys complits i el jurat estarà format pel  regidor d’Activitats Musicals Jaume Prats, el director de la Banda Simfònica Filharmònica Alcudiana, Sergi Pastor, i el Director del Centre Professional de Música de l’Alcúdia, Rafa Doménech.

En totes les modalitats de concurs el primer premi està dotat amb 100 euros en forma de vals per a comprar llibres en qualsevol llibreria del poble. A més hi haurà dos accèssits, també en forma de vals, valorats en 50€ cadascun..

Tota la informació sobre els concursos es pot trobar a l’apartat de Cultura i Oci de la pàgina web de l’ajuntament www.lalcudia.com