Alzira desinfecta i neteja més de 3.000 albellons

0
142

La regidoria de Serveis Urbans continua treballant en la desinfecció de la ciutat per pal·liar els efectes del COVID 19. Al llarg de les dos últimes setmanes s’han desinfectat un total de 3.043 albellons dels 4.000 que existeixen al nucli urbà. Estos treballs s’han dut a terme en primer lloc als 143 embornals propers a les farmàcies i dels 145 pròxims als supermercats.

També s’han tractat 559 embornals a la zona de La Vila, 696 a la zona de Sants Patrons, 150 a l’Alquerieta, 310 a Doctor Ferran, 748 a les Basses i 399 a la zona del Parc Pere Crespí.

Al llarg dels pròxims dies, i si ho permet l’oratge, es continuarà treballant per seguir amb el tractament de desinfecció de la resta d’albellons de la ciutat: les conques de Venècia i de la Muntanyeta-Galvañón.

El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual, ha manifestat que “És important que cuidem la neteja i desinfecció de la nostra ciutat, principalment davant esta situación d’alarma sanitària on hem de reforçar el servei de neteja per cuidar de la salut de tots els alzirenys.