Grefusa entrega 70 kg de productes als sanitaris de l’Hospital d’Alzira

0
513

A més repartirà 150.000 unitats de snacks a 3.800 famílies vulnerables valencianes

L’objectiu del pla és atendre 1,35 milions de persones en dos mesos

Grefusa ha arribat a un acord amb Creu Roja Espanyola per a la donació de productes a famílies valencianes en risc d’exclusió social

Amb aquesta acció solidària repartiran 150.000 unitats de snacks, fruita seca i llavors de gira-sol, entre altres productes, a més de 3.800 famílies vulnerables de la província de València.

La col·laboració pretén pal·liar les conseqüències de la situació sense precedents generada pel coronavirus. L’empresa d’Alzira vol ajudar, de manera urgent, a la població que puga resultar més desprotegida i amb majors necessitats en la lluita contra el virus.

Des d’aquest dimecres, la companyia dóna suport al pla ‘Creu Roja Respon’ a través d’una primera donació a Alzira. Aquest programa és la resposta de l’organització per a atendre les persones més vulnerables davant el nou context de crisi social i sanitària.

L’objectiu del pla és atendre 1,35 milions de persones en dos mesos, amb la mobilització del voluntariat i el suport d’entitats públiques i privades. Durant els primers 15 dies de l’operació, a la província de València s’han superat les 27.000 intervencions, destaca l’empresa en un comunicat.

Des de l’inici de la crisi, com a empresa d’alimentació i seguint les estrictes mesures de seguretat i protocol per a la prevenció i higiene, treballa per a garantir que tots els seus productes arriben als punts de venda a nivell nacional.

La companyia estudia la viabilitat de la iniciativa per a fer extensible la col·laboració a altres províncies. També ha entregat 70 quilos de productes a l’Hospital de la Ribera, a Alzira, per a fer costat al personal sanitari i fer-li arribar el seu agraïment.