Adela sustituix els bunyols per mascaretes i gorros

0
634
Adela amb un dels gorrets per a sanitaris que ha cosit hui

Adela Casesnoves és una reconeguda bunyolera d’Alzira que va estudiar de jove, tall i confecció ha aprofitat la seua habilitat en els mans per a fer mascaretes i gorrets per als sanitaris de l’Hospital de la Ribera.

La iniciativa l’ha encetada el passat dimarts al assabentar-se que el fill d’un amic que treballe en Urgències necessitava equipament de protecció. Així està aprofitant la seua màquina de cosir elèctrica que tenia guardada per a cosir mascaretes i gorros per a cirutjans.

La notícia ha corregut com la pólvora per Urgències i per la planta tercera i esta vesprada ja li han encomanat un total de 40 peces. Així pot dur a terme allò que li rondava pel cap des de feia unes dies, «pensava com podria ajudar d’alguna manera», segons ha manifestat a Riberaexpress esta altruïsta modista-bunyolera alzirenya.

Adela assegura que abans de fer bunyols ja confeccionava per a casa camises i bates a partir de la primera tela que trobava. Fins i tot va tallar i cosir el seu tratge de fallera de la comissió Plaça Germanies així com els dels seus fills.