Alicia Clari (coronavirus):»Estem superateses a l’Hospital d’Alzira»

0
742
L'Hospital de la Ribera a Alzira

Alicia Clari i el seu home, Enrique Sierra, reconegut botiguer d’Alzira, ja jubilats, es recuperen, satisfactòriament, a l’Hospital d’Alzira en patir el contagi del coronavirus.

Alicia, que porta 10 dies hopitalitzada, va ser la primera en ser víctima de la pandèmia, però amb uns síntomes prou diferents «jo tenia molta angoixa, vòmits i diarrea i en canvi el meu home que va caure tres o quatre dies després, molta tos i febre». Reconeix que «ho he pasat molt mal en patir també bronquitis i neumonia» a més d’afectar-li a l’estòmac.

Estan en el mateix corredor de la 4ª planta «però no em pogut vòre,mos encara», però les enfermeres «em diuen que es troba molt bé».

Molt ben equipades

Ha sigut sanitària professional tant en el Centre de Salut II d’Alzira com en el propi Hospital de la Ribera i assegura que «les enfermeres que ens atenen estan molt ben equipades, amb viseres i carasetes i cada volta que entren es canvien les bates i els guants» manifesta a Riberaexpress molt animada mentre espera l’alta des del passat cap de setmana junt a la seua amiga, Rosa Valiente, amb la que compartix habitació.

Ja ha passat tot

Ara «ja ha passat tot» i reconeix que es troba «molt animada» des de fa unes cinc dies, «em digueren el passat divendres que estaven a punt d’enviar,me a casa però encara estic açí», comenta Alicia.

Tot i el que ha patit, conserva el sentit de l’humor arran l’estricta dieta que està obligada a fer per a la seua recuperació; «este estiu lluirem una bona silueta en la platja de Cullera». Del que més satisfeta es troba és que la resta de la seua família s’haja lliurat del temut virus Covid-19, entre ells el seu germà Paco Clari, actual president de la cooperativa Alzicoop i la seua filla, Alicia Sierra, gerent de la cèntrica botiga familiar.

Alicia i Rosa també mostren, a diari, encara que des de l’habitació, el seu agraïment als sanitaris, en esta important tasca contra la cruel pandèmia, que gràcies a ells estan a punt de superar.

Riberaexpress