La Creu Roja distribuix des de Carlet a tota la comarca els aliments del banc FEAD

0
143

 

La seu de la Creu Roja de Carlet centralitza a hores d’ara la preparació dels lots d’aliments per a les famílies més desfavorides.

Es tracta del banc d’aliments FEAD, un programa que distribuïx aliments a les persones més desfavorides, cofinançat pel Fons d’Ajuda Europea per als Més Desfavorits (FEAD) (2014-2020) en un 85% i en un 15% pel pressupost de l’Administració General de l’Estat. Creu Roja és actualment un dels distribuïdors d’estos lots d’aliments que es fan en tres o quatre entregues perquè les famílies amb menys recursos tinguen l’alimentació assegurada durant dos o tres mesos.

Al llarg del matí, el voluntariat de Creu Roja ha estat preparant a la seu de Carlet estos lots de productes que es distribuiran de cap a cap de la comarca. Els lots tenen aliments de primera necessitat com ara conserves, arròs, llet, pasta, etc.

A més de la preparació d’estos lots en la qual ha participat voluntariat de la Creu Roja, des de l’Ajuntament de Carlet s’ha oferit el servei d’entrega a domicili per a les famílies carletines que no disposen de vehicle per a recollir-lo en la seu de l’entitat. Un servei que s’ha habilitat a causa de l’Estat d’Alarma. Actualment, a Carlet són prop de 70 famílies, derivades del departament de Serveis Socials, les que accedixen a este banc d’aliments, un servei que ara fa més falta que mai.