El sol es confina hui i no eixirà al carrer fins el pròxim cap de setmana

0
504
Magnífica imatge d'este matí a la vall de la Casella de la nostra col.laboradora Imma Peris, amb un sol que també es confina

Nou canvi en l’oratge i, a més, radical a partir de demà dilluns. Una borrasca en altura s’aproparà pel sud-oest de la Península Ibèrica però serà reabsorbida per altra que, des de centreeuropa ens afectaria a partir del dimarts 31. La consequència seria que demà dilluns la nuvolositat tornarà a ser abundant i ens podrà donar pluges entre dèbils i moderades principalment a la meitat sud de la nostra Comunitat.

Ambient hivernal

D’altra banda, una massa d’aire fred d’origen polar entrarà també pel nord de la nostra Comunitat i avançarà cap al sud deixant-nos junt amb la pluja un ambient hivernal i caiguda en picat dels termòmetres. El vent es mantindrà durant este episodi dèbil i agregalat (nord-est) amb ratxes fortes de mestral (nord-oest) per l’interior nord de Castelló.

La cota de neu oscil·larà al voltant dels 800-900m aproximadament.