Felicitació personalitzada amb gelat per als aniversaris dels xiquets d’Alzira

0
1747

Alzira celebra l’aniversari dels seus xiquets i xiquetes

 

L’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de l’empresa local Ice Cream Factory, ha preparat una campanya per a celebrar els aniversaris dels xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys.

A partir de dimecres, l’Ajuntament repartirà gelats i una felicitació als vora 400 xiquets que celebren el seu aniversari en el mes d’abril, de manera que puguen festejar-ho amb la família.

Una sorpresa que et deixarà gelat! és el nom de la campanya que han preparat des de la regidoría de Cultura per a poder estar al costat dels més menuts en estos dies. “Agraïm a Ice Cream, que de forma molt generosa ens ha obsequiat amb diferents gelats per a portar-los a les seues cases. Un regal pensat per a compartir, en estos moments en què els xiquets i xiquetes no poden gaudir i jugar amb els seus amics i amigues” ha manifestat Alfred Aranda, regidor de Cultura.

Felicitació personalitzada

També es farà entrega a cada xiquet d’una felicitació personalitzada en la què a més, se’ls convida a fer un dibuix per a recordar el particular aniversari. Podran enviar eixe dibuix per whastapp a Ice Cream, que, amb tots els dibuixos rebuts organitzarà una exposició a la seua empresa.

El regidor ha insistit en que la iniciativa està fent-se amb molta il·lusió per poder dinamitzar la vida lúdica del xiquets i matissa, “És una manera de fer festa, berenar, assaborir un bon gelat, jugar, fomentar la plàstica, la famiíia i omplir d’activitats  estos dies”.