Alzira obrirà una Oficina del Damnificat que gestionarà les ajudes del coronavirus

0
889
L'Oficina del Damnificat s'instal.larà probablemt en La Clau

L’Ajuntament d’Alzira té previst obrir, en breu, una Oficina d’Atenció al Damnificat amb l’objectiu de tramitar i gestionar totes les ajudes procedents de les diferents administracions destinades a autònoms, empreses i treballadors que han resultat perjudicats pel desbordament del coronavirus.

El consistori ha començat a fer «un estudi econòmic per poder conèixer l’impacte de la pandèmia en la nostra ciutat i si cal adaptar el pressupost municipal a la nova realitat», segons ha revetlat l’alcalde Diego Gómez a Riberaexpress.

Gómez ha explicat que l’Oficina, «servirà per a canalitzar les ajudes exteriors i les locals tant als emprenedors com als treballadors alzirenys».

Este dijous s’han reunit, per primera vegada, tots els caps dels diferents departaments municipals amb l’objectiu de «començar a recopilar dades dels establiments comercials i hostelers afectats, així mateix per conèixer els ERTES que presenten les empreses de la ciutat que s’han vist obligades a tancar per evitar els contagis del Covid-19.

Una iniciativa que recorda a les enllestides per la capital de la comarca, en 1982 i 1987 arran la pantanada de Tous i la important riuada.